Kennisgeving kandidaten

“Je gaat je inschrijven als kandidaat bij Akkodis B.V. onderdeel van de Adecco Group. Tijdens het inschrijven verzamelt en gebruikt Akkodis B.V. je persoonsgegevens om onze diensten voor je beschikbaar te maken en voor het beheer van je relatie met ons. Onze privacyverklaring legt uit hoe we jouw gegevens gebruiken en welke rechten je hebt.”

Als je ervoor kiest om ons zogenaamde ‘gevoelige informatie’ te geven wanneer we daar niet om vragen (Dit zijn persoonsgegevens die extra beschermd worden door privacywetgeving. Het gaat dan om gegevens over je etnische achtergrond, politieke overtuiging of levenshouding, lidmaatschap van een vakbond, gezondheid, genetische of biometrische gegevens, seksuele geaardheid en strafblad of vergelijkbare zaken die op jou van toepassing zijn), stem je ermee in dat wij die mogen gebruiken op de manier zoals vastgelegd in de privacyverklaring.

“Ik stem ermee in dat het Bedrijf en daaraan gelieerde bedrijven mijn persoonsgegevens mogen gebruiken om mij informatie over hun diensten te sturen per post, e-mail, sms, mms, telefoon, social media, pushmeldingen in apps en overige middelen. Ik begrijp dat ik me hiervoor op elk moment kan afmelden.”

Adecco,
April 2018