Ontdek de beste versie van jezelf

Breid het team uit met talent

De snel veranderende wereld vraagt om talent dat out-of-the-box kan denken en met innovatieve oplossingen kan komen. De digitale transformatie zit in een stroomversnelling en we leven met z’n allen in boeiende tijden. Veel organisaties kampen met het vraagstuk hoe zij talent aan hun organisatie binden en blijven boeien. Akkodis Academy is het antwoord op deze vraag. Wij gaan niet voor de korte termijn oplossing, maar fungeren als partner in het adviseren van organisaties en zijn expert in het werven, opleiden en begeleiden van talent. De opgedane kennis kan gelijk worden toegepast in de praktijk. Win-win!

Ruim 30 jaar ervaring

Ruim 30 jaar professionele partner van publieke en private organisaties

Gespecialiseerd

Gespecialiseerd in vijf vakgebieden waarin schaarste heerst

Bemiddelt en begeleidt

Bemiddelt en begeleidt talent dat anders denkt en anders doet

Zo vinden en binden wij talent

Onze Talent Scouts kunnen de beste match maken als zij de organisatie en haar doelstellingen kennen. In samenspraak wordt de vacature vormgegeven. Zijn we het allemaal eens over de inhoud, kan de vacature worden uitgezet. Tegelijkertijd gaan onze Talent Scouts het wervingsproces via verschillende kanalen opstarten. Zij weten immers precies wat de organisatie nodig heeft.

In deze stap wordt er gekeken naar de persoon an sich. Wat zijn de drijfveren? Persoonlijke ambities en past iemand bij de organisatie en haar toekomstplannen. Dit doen wij door verschillende gespreksrondes en het afnemen van verschillende assessments.

Ook in deze stap werken we nauw samen en wordt volledige advisering vanuit onze Talent Scouts geboden. Samen met de opdrachtgever wordt de match gemaakt. Dit alles om de juiste persoon aan de juiste organisatie te binden. Voor nu, maar ook zeker voor de toekomst.

De match is gemaakt en we zijn van start! Gedurende twee jaren, wordt begeleiding door onze Talent Managers geboden. Ook wordt de opdrachtgever hier nauw bij betrokken. Wat zijn de doelen? Hoe gaan we daar komen en wat is hiervoor nodig. Hoe fijn is dat na het aanstellen van de juiste nieuwe collega, nog steeds begeleiding op maat wordt geboden.

Willen jullie na afloop van het traineeship nog geen afscheid nemen? Geen punt! Met een deta-vast constructie is een kosteloze overname na 2 jaar mogelijk.

Maak kennis met ons
talentontwikkelingsprogramma

Talenten zitten met vragen. Het gaat goed op het werk, maar welke koers wordt er eigenlijk gevolgd? Hoe komen zij over op anderen en waar zijn zij nou écht goed in en waar minder goed in. Hier worden de talenten van Akkodis Academy in begeleidt en dit doen wij graag samen met onze opdrachtgevers.

Het talentontwikkelingsprogramma geeft zicht op de talenten én biedt handvatten om die talenten te benutten, zodat er een tijdens de twee jaren een stevig fundament wordt gelegd naar succes.

Succesverhalen van onze helden

De angst voor digitalisering en procesautomatisering is langzamerhand wel verdwenen bij veel bedrijven. RPA heeft zo’n grote invloed op de productiviteit van een organisatie.

Lisa Boerdam
Trainee RPA

Onze opleidingspartners

Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap?

In onze werving van de nieuwe generatie ‘millennials’ kijken wij naar de aanwezigheid van 21st Century Skills.
Zo verbinden we jouw organisatie de perfecte match!