Engineering

Probleemoplossers die ideeën omzetten in technische creaties.

Engineering traineeship

Jij was vroeger altijd al degene met de mooiste boomhut van de buurt. Je bent technisch onderlegd, hebt een groot probleemoplossend vermogen en je staat te springen om je kennis in de praktijk te brengen. Er is dringend behoefte aan gemotiveerde, talentvolle aanstormende techneuten zoals jij. De nieuwe wereld van werk vraagt om flexibel talent dat niet bang is voor verandering. Akkodis Academy werkt met het talent van de toekomst, heeft kennis van de publieke sector en verbindt je met de versterking die je nodig hebt.

Technisch inzicht

Waar anderen een onbegrijpelijk apparaat ziet, zie en doorgrond jij direct een systeem.

Zoekt naar de oplossing

Jij komt met oplossingen waar anderen niet over nadenken.

Ontwerper van de toekomst

Jij volgt de nieuwste technieken en ontwikkelingen op de voet.

Openstaande vacatures0

Geen vacatures gevonden.

Ben jij onze held van morgen?

Bij Akkodis Academy zijn we altijd op zoek naar talent die bij een van onze klanten of,
waarom niet, gewoon bij ons komen werken.

Hoe wij te werk gaan

Solliciteren – kort telefonisch interview

Toffe vacature gezien of gewoon benieuwd of jij bij ons past? Na ontvangst van jouw sollicitatie, volgt er een telefonisch contactmoment, zodat we elkaar vast kunnen leren kennen.

Eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek zijn wij uiteraard benieuwd wie jij bent, wat jouw persoonlijke ambities zijn en waarom jij een traineeship wil volgen. Er is voldoende ruimte voor jou om al jouw vragen aan ons te stellen.

Assessmentgesprek

Na het eerste gesprek vragen wij jou een aantal assessments te maken. Geen zorgen, dit vertelt ons enkel iets over jouw capaciteit en persoonlijke voorkeuren. Solliciteer jij op een vacature bij één van onze opdrachtgevers, bespreken we de uitslag samen met de opdrachtgever..

Start bij Akkodis

We zijn een match! Gefeliciteerd en welkom bij de club. De contracten worden bij ons op kantoor getekend, zodat jij ook gelijk kennis kan maken met jouw Talent Manager.

Persoonlijke begeleiding

Gedurende het traineeship word jij intensief begeleidt door jouw Talent Manager. Samen kijken jullie naar jouw doelen, jouw talenten en word je volop uitgedaagd jouw comfortzone te verbreden. Daarnaast volg je tezamen met medetrainees gedurende een jaar een persoonlijk ontwikkeltraject.

Training en cursus

Naast persoonlijke training en begeleiding, krijg je van ons vakinhoudelijke trainingen en opleidingen, zodat jij alle opgedane kennis gelijk in de praktijk kan brengen tijdens jouw opdracht.

Andere engineers aan het werk

Als anderen uitspreken dat ze in je geloven, en daar naar handelen, ben je extra gemotiveerd om het maximale uit jezelf te halen.