Ontdek de beste versie van jezelf

Professionele uitbreiding van je publieke team

De technologische veranderingen, digitalisering en informatisering zijn van grote invloed op werkend Nederland. De nieuwe wereld van werk vraagt om flexibel talent dat niet bang is voor verandering. Akkodis Academy werkt met het talent van de toekomst, heeft kennis van de publieke sector en verbindt met de versterking die je nodig hebt.

Ruim 30 jaar ervaring

Ruim 30 jaar professionele partner van publieke en private organisaties

Gespecialiseerd

Gespecialiseerd in vijf vakgebieden waarin schaarste heerst

Bemiddelt en begeleidt

Bemiddelt en begeleidt talent dat anders denkt en anders doet

Zo vinden en binden wij talent

Onze Talent Scouts kunnen de beste match maken als zij de organisatie en haar doelstellingen kennen. Samen stellen we de vacaturetekst op. Zijn we het allemaal eens over de inhoud, kan de vacature online. Daarnaast gaan onze Talent Scouts het wervingsproces via verschillende kanalen opstarten.

In deze stap wordt er gekeken naar de persoon an sich. Wat zijn de drijfveren? Persoonlijke ambities en past iemand bij de organisatie en haar toekomstplannen. Hiervoor worden verschillende assessments afgenomen

Samen met de opdrachtgever wordt de match gemaakt. In elke stap van het proces wordt begeleiding vanuit onze Talent Scouts geboden. Dit alles met het doel dé match voor nu en de toekomst te maken.

De match is gemaakt! Gedurende twee jaren, wordt de trainee intensief begeleidt door onze Talent Managers. Ook wordt de opdrachtgever hier nauw bij betrokken. Wat zijn de doelen? Hoe gaan we daar komen en wat is hiervoor nodig. Hoe fijn is dat na het aanstellen van het juiste talent, nog steeds begeleiding wordt geboden.

Willen jullie na afloop van het traineeship nog geen afscheid nemen? Geen punt! Met een deta-vast constructie is een kosteloze overname na 2 jaar mogelijk.

Maak kennis met ons
talent ontwikkelprogramma

Talenten zitten met vragen. Het gaat goed op het werk, maar welke koers wordt er eigenlijk gevolgd? Hoe komen zij over op anderen en waar zijn zij nou écht goed in en waar minder goed in. Dit willen zij onderzoeken. Wij zien dat hier ook veel in te leren valt en door het aanbieden van een passend talent ontwikkelprogramma zijn wij in staat hen hier in te begeleiden, maar hen ook uit te dagen.

Dit doen wij samen met onze opdrachtgevers. Zij zien elke dag hoe het op werkvloer reilt en zeilt. Ons op maat gemaakte programma geeft zicht op de talenten én biedt handvatten om die talenten op de juiste manier te benutten, zodat er een tijdens de twee jaren een stevig fundament voor de toekomst wordt gelegd.

Succesverhalen van onze helden

Akkodis Academy keek anders naar mij en nu kijk ik anders naar mijn carrière!

Anike van Oosterom
Informatiemanagement

Onze opleidingspartners

Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap?

In onze werving van de nieuwe generatie ‘millennials’ kijken wij naar de aanwezigheid van 21st Century Skills.
Zo verbinden we jouw organisatie de perfecte match!