Ontdek Robotic Process Automation

Aan de slag met procesautomatisering

RPA staat voor Robotic Process Automation. RPA is dé software tool om repetitieve handelingen en digitale processen & controles te automatiseren. Bij veel functies horen nou eenmaal gestandaardiseerde werkzaamheden die repeterend zijn. Het invoeren van gegevens, het aanmaken van klantorders, het registreren van nieuwe medewerkers en ga zo maar door. Veel van deze processen zijn geschikt voor RPA.

Door de inzet van RPA kan je deze werkzaamheden simpelweg overgedragen aan de software robot. Dit is een win-win voor de organisatie en haar medewerkers. Er komt meer tijd vrij voor de medewerkers om andere taken op te pakken en de kans op fouten wordt verminderd. Kortom, RPA is dé oplossing voor organisaties die willen innoveren en haar medewerkers in staat willen stellen hun talent op andere vlakken toe te passen!


Maatwerk oplossingen

Maatwerk oplossingen passend bij jouw automatiseringsvraagstuk

Ontwikkelaar van RPA talent

Ontwikkelaar van RPA talent voor succesvolle trainees en consultants

Gecertificeerd

Gecertificeerd professional in UiPath met bewezen expertise

Een RPA oplossing op maat

In een verdiepende intake gaan we samen op zoek naar een op maat gemaakte oplossing die past bij jouw vraag. De voordelen van RPA zijn legio; denk bijvoorbeeld aan kostenbesparing reduceren van fouten, schaalbaarheid en snelheid. Onze gecertificeerde consultants ondersteunen in het bouwen, implementeren en het onderhouden van de software robots. 

Werving van RPA talent

Op zoek naar een langdurige duurzame oplossing? Investeer in het uitbreiden van jouw RPA team. We nemen de volledige werving uit handen, zorgen voor de juiste certificering, ontwikkeling én begeleiding. Onze RPA trainees groeien in een op maat gemaakt traject door tot ervaren consultants.

RPA Infrastructuur en licenties

Als gecertificeerde UiPath Partner, ondersteunen en adviseren wij in de uitvoering van de technische infrastructuur met bijpassende licenties. Onze RPA consultants fungeren als sparringpartners op het gebied van strategische keuzes. Samen kijken we welke licenties het beste binnen de RPA strategie van jouw organisatie passen.

“Ontdek wat RPA voor jouw organisatie kan betekenen”

De voordelen van RPA voor jouw organisatie

Kosten­besparing

Lagere administratieve lasten en kosten door effectievere inzet van het team

Medewerkers-
tevredenheid

Verlaagde werkdruk en meer ruimte voor uitdagende en belangrijke taken

Klant­tevredenheid

Snellere reactietijd, minder fouten wat leidt tot hogere klanttevredenheid

Compliance

Software robots instellen zodat aan alle wet en regelgeving wordt voldaan

Productiviteits-
winst

Verminderde doorlooptijd door het verwerken van grotere volumes

Kwaliteits-
verbetering

Minder foutgevoeligheden, kortere hersteltijd en configuratie tot zelfs 0% foutmarge

Flexibiliteit

Opvangen van een toekomstige volume piek door makkelijke op- en afschalen

Zo gaan wij aan de slag met RPA

Onze RPA specialisten komen graag langs bij jouw organisatie om de medewerkers meer te vertellen over RPA. Dit doen wij in verschillende vormen zoals een presentatie waar veel ruimte is voor vragen en interactie. 

Als het voor jouw organisatie helder is wat RPA kan, dan geven wij passend advies over de strategische keuzes die bij de inzet van RPA komen kijken. In een procesintake geven wij aan welk proces voor RPA geschikt is en hoe we dit proces kunnen optimaliseren. Ook denken we actief mee over de benodigde licenties en de plek van RPA binnen de organisatie infrastructuur.

Wij zorgen voor een uitgebreide procesbeschrijving zodat we direct aan de slag kunnen. Onze developers stellen op basis van de procesbeschrijving een bouw- en testplan op. De software robot wordt ontwikkeld en vervolgens getest in een testomgeving. Zodra deze klaar is en alle stakeholders hier akkoord op geven, kan de robot in productie live gaan. Het is nu tijd dat de robot aan het werk gaat!

Tijdens de livegang van de software robot zijn wij nauw betrokken in de ondersteuning. We monitoren hoe de robot het werk doet en voeren optimalisaties door zodat het proces foutloos verloopt. De medewerkers die betrokken zijn bij het geautomatiseerde proces worden door ons zorgvuldig geïnstrueerd en begeleid.

Eén robot is leuk, twee robots is beter! Na implementatie van de eerste software robot komen we er vrijwel altijd achter dat er nog meer te doen is. Vinden we nog een geschikt proces? Dan volgen we de stappen gewoon nog een keer. Zo bouwen we gestaag aan een meerdere robots die de hele organisatie kan ondersteunen.

Op welke gebied kunnen we jouw organisatie verder helpen?

Bel ons direct via 033 – 460 00 20 of vul het contactformulier in.

Blog

“Akkodis Academy verzorgde de volledige werving en begeleiding van nieuw talent binnen onze organisatie”

“De training van Akkodis Academy zorgde dat wij als team nog beter met elkaar zijn gaan samenwerken”