“Wij besloten om alles in eigen beheer te regelen maar het RPA specialisme in ons team ontbrak.”

Delen:
Een succesverhaal van één van onze samenwerkingen komt van Koen, Coördinator Bedrijfsvoering binnen het Sociaal Domein bij de gemeente Huizen. Hij vertelt over het vraagstuk waar de gemeente op dat moment behoefte aan had.

“Wij zijn de eerste gemeente geweest die het gebruik van RPA (Robotgestuurde Procesautomatisering) wilde inzetten om processen te robotiseren. Tijdens de evaluatie merkten we dat we te afhankelijk waren van derden en moesten voldoen aan bepaalde randvoorwaarden.

RPA specialisme

Wij besloten om alles in eigen beheer te regelen maar het RPA specialisme in ons team ontbrak. Dit is voor ons de reden geweest om samen te werken met de Akkodis Academy. Zij zijn voor ons op zoek gegaan naar een passende trainee die dit RPA specialisme goed eigen heeft kunnen maken met gerichte trainingen en coaching.

Verbinding tussen vraag en aanbod

Persoonlijk ben ik zeer tevreden over de manier waarop Akkodis de verbinding weet te maken tussen vraag en aanbod. Niet alleen een goed CV is belangrijk, maar ook de match tussen de trainee en de cultuur van de organisatie kan bepalend zijn.

De juiste begeleiding

Het gehele proces wordt goed begeleid, hetzelfde geldt voor na de start van de trainee. Het blijft vrijblijvend maar op dat moment had ik veel aan de adviezen die zij mij gaven als het gaat om het aansturen van een nieuw team. Dat vind ik echt van meerwaarde.”

Wil jij jouzelf, jouw team of organisatie verder ontwikkelen? Ontdek onze Academy en wat we voor jou kunnen betekenen. Lees hier meer over ons RPA traineeship of neem contact met ons op.

Ben jij onze held van morgen?

Of je nu je hele carrière al voor jezelf hebt uitgestippeld, of juist nog op zoek bent naar wat je wilt:
ons doel is samen met jou te onderzoeken wat bij jou past.