RPA

Innovators die de complexiteit van digitale transformatie en procesoptimalisatie in de vingers hebben.

RPA traineeship

Je bent analytisch, ambitieus, leergierig en staat te springen om je te verdiepen in de wereld van de digitalisering. Je hoeft geen echte techneut te zijn, maar je krijgt wel energie als je denkt aan de technische kant van het bouwen van softbots. Herken jij jezelf hierin, dan kan het maar zomaar eens zijn dat jij de toekomstige RPA Wizard bent. De nieuwe wereld van werk vraagt om flexibel talent dat niet bang is voor verandering. Akkodis Academy werkt met het talent van de toekomst, heeft kennis van de publieke sector en verbindt je met de versterking die je nodig hebt.

Analytisch en precies

Jij bent kritisch en wilt altijd weten: ‘waarom?’.

Oog voor mens en organisatie

Jij bent de schakel tussen de techniek en de business.

Proactief en nieuwsgierig

Jij bent leergierig en altijd hongerig naar procesoptimalisatie.

Openstaande vacatures0

Geen vacatures gevonden.

Ben jij onze held van morgen?

Bij Akkodis Academy zijn we altijd op zoek naar talent die bij een van onze klanten of,
waarom niet, gewoon bij ons komen werken.

Hoe wij te werk gaan

Solliciteren – kort telefonisch interview

Toffe vacature gezien of gewoon benieuwd of jij bij ons past? Na ontvangst van jouw sollicitatie, volgt er een telefonisch contactmoment, zodat we elkaar vast kunnen leren kennen.

Eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek zijn wij uiteraard benieuwd wie jij bent, wat jouw persoonlijke ambities zijn en waarom jij een traineeship wil volgen. Er is voldoende ruimte voor jou om al jouw vragen aan ons te stellen.

Assessmentgesprek

Na het eerste gesprek vragen wij jou een aantal assessments te maken. Geen zorgen, dit vertelt ons enkel iets over jouw capaciteit en persoonlijke voorkeuren. Solliciteer jij op een vacature bij één van onze opdrachtgevers, bespreken we de uitslag samen met de opdrachtgever..

Start bij Akkodis

We zijn een match! Gefeliciteerd en welkom bij de club. De contracten worden bij ons op kantoor getekend, zodat jij ook gelijk kennis kan maken met jouw Talent Manager.

Persoonlijke begeleiding

Gedurende het traineeship word jij intensief begeleidt door jouw Talent Manager. Samen kijken jullie naar jouw doelen, jouw talenten en word je volop uitgedaagd jouw comfortzone te verbreden. Daarnaast volg je tezamen met medetrainees gedurende een jaar een persoonlijk ontwikkeltraject.

Training en cursus

Naast persoonlijke training en begeleiding, krijg je van ons vakinhoudelijke trainingen en opleidingen, zodat jij alle opgedane kennis gelijk in de praktijk kan brengen tijdens jouw opdracht.

Andere programmeurs aan het werk

Het is mooi om mensen te zien glunderen om wat jij gebouwd hebt.