Ontdek talent voor bedrijven en overheid

Breid het team
uit met talent

Dat de wereld snel veranderd, is allang geen nieuws meer. De relevantie om naar jezelf, jouw team en organisatie te blijven kijken, is vandaag de dag groter dan ooit. Weet jij wat er nodig is om als organisatie gezond te blijven? Stel je de juiste vragen aan jouw medewerkers om hen te blijven boeien? Niet alleen nu, maar juist voor de toekomst.  

Akkodis Academy is specialist in het vinden, binden, opleiden en ontwikkelen van trainees. Wij fungeren als partner en adviseren hierin open en transparant. We zijn in staat dé juiste vragen te stellen, zodat jouw organisatie klaar is voor de toekomst. Hierin gaan we niet alleen opzoek naar het juiste talent. We ontzorgen ook in de persoonlijke ontwikkeling van talent en faciliteren de benodigde opleidingen.

Ruim 30 jaar ervaring

Ruim 30 jaar professionele partner van publieke en private organisaties

Gespecialiseerd

Gespecialiseerd in het vinden, boeien & binden van passend talent

Bemiddelt en begeleidt

Bemiddelt en begeleidt talent wat anders denkt en doet

Zo vinden en binden wij talent

Onze Talent Scouts kunnen de beste match maken als zij de organisatie en haar doelstellingen kennen. Samen stellen we de vacaturetekst op. Zijn we het allemaal eens over de inhoud, kan de vacature online. Daarnaast gaan onze Talent Scouts het wervingsproces via verschillende kanalen opstarten.

In deze stap wordt er gekeken naar de persoon an sich. Wat zijn de drijfveren? Persoonlijke ambities en past iemand bij de organisatie en haar toekomstplannen. Hiervoor worden verschillende assessments afgenomen

Samen met de opdrachtgever wordt de match gemaakt. In elke stap van het proces wordt begeleiding vanuit onze Talent Scouts geboden. Dit alles met het doel dé match voor nu en de toekomst te maken.

De match is gemaakt! Gedurende twee jaren, wordt de trainee intensief begeleidt door onze Talent Managers. Ook wordt de opdrachtgever hier nauw bij betrokken. Wat zijn de doelen? Hoe gaan we daar komen en wat is hiervoor nodig. Hoe fijn is dat na het aanstellen van het juiste talent, nog steeds begeleiding wordt geboden.

Willen jullie na afloop van het traineeship nog geen afscheid nemen? Geen punt! Met een deta-vast constructie is een kosteloze overname na 2 jaar mogelijk.

Maak kennis met ons talentontwikkelprogamma

Talenten zitten met vragen. Het gaat goed op het werk, maar welke koers wordt er eigenlijk gevolgd? Hoe komen zij over op anderen en waar zijn zij nou écht goed in en waar minder goed in. Dit willen zij onderzoeken. Wij zien dat hier ook veel in de leren valt en door het aanbieden van een passend talent ontwikkelprogramma zijn wij in staat hen hier in de begeleiden, maar hen ook uit te dagen.

Dit doen wij samen met onze opdrachtgevers. Zij zien elke dag hoe het op de werkvloer reilt en zeilt. Ons op maat gemaakte programma geeft zicht op de talenten en biedt handvatten om die talenten op de juiste manier te benutten, zodat er tijdens de hun tweejarig ontwikkeltraject een stevig fundament voor de toekomst wordt gelegd. Door deze persoonlijke groei leren talenten regie en verantwoordelijkheid te nemen over hun werk en leven.

Op welke gebied kunnen we jouw organisatie verder helpen?

Bel ons direct via 033 – 460 00 20 of vul het contactformulier in.

Blog

“De training van Akkodis Academy zorgde dat wij als team nog beter met elkaar zijn gaan samenwerken”

“Door de automatisering van onze processen hebben onze medewerkers nu meer tijd voor de inhoud van hun werk”