Sales

Fanatiekelingen met passie voor netwerken en commerciële doelen behalen.

Sales traineeship

Je bent een echte commerciële vechter als het gaat om verkoopdoelen behalen. Je weet wanneer je moet luisteren en geduldig moet zijn, maar ook wanneer je juist ergens bovenop moet springen. Met jouw positieve houding en overtuigingskracht met flair ben je de sales-held van de toekomst. De nieuwe wereld van werk vraagt om flexibel talent dat niet bang is voor verandering. Akkodis Academy werkt met het talent van de toekomst, heeft kennis van de publieke sector en verbindt je met de versterking die je nodig hebt.

Flexibele, snelle denker

Jij bent gericht op resultaten, maar geduldig als het nodig is.

Groot inlevingsvermogen

Jij weet wat klanten willen.

Doorzetter met lef

Jij denkt in kansen en accepteert niet graag een ‘nee’.

Openstaande vacatures0

Geen vacatures gevonden.

Ben jij onze held van morgen?

Bij Akkodis Academy zijn we altijd op zoek naar talent die bij een van onze klanten of,
waarom niet, gewoon bij ons komen werken.

Hoe wij te werk gaan

Solliciteren – kort telefonisch interview

Toffe vacature gezien of gewoon benieuwd of jij bij ons past? Na ontvangst van jouw sollicitatie, volgt er een telefonisch contactmoment, zodat we elkaar vast kunnen leren kennen.

Eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek zijn wij uiteraard benieuwd wie jij bent, wat jouw persoonlijke ambities zijn en waarom jij een traineeship wil volgen. Er is voldoende ruimte voor jou om al jouw vragen aan ons te stellen.

Assessmentgesprek

Na het eerste gesprek vragen wij jou een aantal assessments te maken. Geen zorgen, dit vertelt ons enkel iets over jouw capaciteit en persoonlijke voorkeuren. Solliciteer jij op een vacature bij één van onze opdrachtgevers, bespreken we de uitslag samen met de opdrachtgever..

Start bij Akkodis

We zijn een match! Gefeliciteerd en welkom bij de club. De contracten worden bij ons op kantoor getekend, zodat jij ook gelijk kennis kan maken met jouw Talent Manager.

Persoonlijke begeleiding

Gedurende het traineeship word jij intensief begeleidt door jouw Talent Manager. Samen kijken jullie naar jouw doelen, jouw talenten en word je volop uitgedaagd jouw comfortzone te verbreden. Daarnaast volg je tezamen met medetrainees gedurende een jaar een persoonlijk ontwikkeltraject.

Training en cursus

Naast persoonlijke training en begeleiding, krijg je van ons vakinhoudelijke trainingen en opleidingen, zodat jij alle opgedane kennis gelijk in de praktijk kan brengen tijdens jouw opdracht.

Andere sales professionals aan het werk

Akkodis Academy heeft haar belofte 100% waargemaakt. De ideale kickstart van mijn carrière, leerzame trainingen en uitstekende begeleiding. Het resultaat, een vast contract bij mijn opdrachtgever.