Informatiemanagement

Legendarische organisatoren met een ferme grip op data.

Informatiemanagement traineeship

Je bent een slimme, oplossingsgerichte organisator met een warm hart voor de overheid. Je bent het type dat met behulp van digitale tools structuur kan aanbrengen in overheidsinstanties. Een echte problem solver met een scherp oog voor structuur en verbetering. Jij bent de legendarische held in informatiemanagement waar we op zitten te wachten. De nieuwe wereld van werk vraagt om flexibel talent dat niet bang is voor verandering. Akkodis Academy werkt met het talent van de toekomst, heeft kennis van de publieke sector en verbindt je met de versterking die je nodig hebt.

Talent in overzicht houden

Je voelt je als een vis in het water tussen de meest complexe datastromen.

Organisator van de toekomst

Je bent scherp en kritisch en ook nog maatschappelijk betrokken.

Kijkt naar hoe het beter kan

Je hebt geen moeite met de grens opzoeken en jezelf laten zien in de organisatie.

Openstaande vacatures10

Ben jij onze held van morgen?

Bij Akkodis Academy zijn we altijd op zoek naar talent die bij een van onze klanten of,
waarom niet, gewoon bij ons komen werken.

Hoe wij te werk gaan

Solliciteren – kort telefonisch interview

Toffe vacature gezien of gewoon benieuwd of jij bij ons past? Na ontvangst van jouw sollicitatie, volgt er een telefonisch contactmoment, zodat we elkaar vast kunnen leren kennen.

Eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek zijn wij uiteraard benieuwd wie jij bent, wat jouw persoonlijke ambities zijn en waarom jij een traineeship wil volgen. Er is voldoende ruimte voor jou om al jouw vragen aan ons te stellen.

Assessmentgesprek

Na het eerste gesprek vragen wij jou een aantal assessments te maken. Geen zorgen, dit vertelt ons enkel iets over jouw capaciteit en persoonlijke voorkeuren. Solliciteer jij op een vacature bij één van onze opdrachtgevers, bespreken we de uitslag samen met de opdrachtgever..

Start bij Akkodis

We zijn een match! Gefeliciteerd en welkom bij de club. De contracten worden bij ons op kantoor getekend, zodat jij ook gelijk kennis kan maken met jouw Talent Manager.

Persoonlijke begeleiding

Gedurende het traineeship word jij intensief begeleidt door jouw Talent Manager. Samen kijken jullie naar jouw doelen, jouw talenten en word je volop uitgedaagd jouw comfortzone te verbreden. Daarnaast volg je tezamen met medetrainees gedurende een jaar een persoonlijk ontwikkeltraject.

Training en cursus

Naast persoonlijke training en begeleiding, krijg je van ons vakinhoudelijke trainingen en opleidingen, zodat jij alle opgedane kennis gelijk in de praktijk kan brengen tijdens jouw opdracht.

Andere informatiemanagers aan het werk

Akkodis Academy keek anders naar mij en nu kijk ik anders naar mijn carrière!