Recruitment

Verbinders tussen talent en organisaties met krachtige gespreksvoering skills.

Recruitment traineeship

Je bent een gedreven, intelligent persoon die iets wil bijdragen. Jouw unieke talenten wil je inzetten om de wereld een beetje beter te maken. En dat kan. Met oog voor de kwaliteiten van anderen begeleidt je kandidaten van hun studie de arbeidsmarkt op. En je helpt tegelijk onze klanten om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. Jouw nieuwsgierigheid naar de motivatie en denkstijl van anderen kan je één op één in het recruitment vak inzetten. Met de juiste vragen, gericht advies en volle overtuiging weet jij écht impact te maken op anderen.

Flexibel en nieuwsgierig

Doorzetter met lef

Oog voor mens en organisatie

Openstaande vacatures1

Ben jij onze held van morgen?

Bij Akkodis Academy zijn we altijd op zoek naar talent die bij een van onze klanten of,
waarom niet, gewoon bij ons komen werken.

Hoe wij te werk gaan

Solliciteren – kort telefonisch interview

Toffe vacature gezien of gewoon benieuwd of jij bij ons past? Na ontvangst van jouw sollicitatie, volgt er een telefonisch contactmoment, zodat we elkaar vast kunnen leren kennen.

Eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek zijn wij uiteraard benieuwd wie jij bent, wat jouw persoonlijke ambities zijn en waarom jij een traineeship wil volgen. Er is voldoende ruimte voor jou om al jouw vragen aan ons te stellen.

Assessmentgesprek

Na het eerste gesprek vragen wij jou een aantal assessments te maken. Geen zorgen, dit vertelt ons enkel iets over jouw capaciteit en persoonlijke voorkeuren. Solliciteer jij op een vacature bij één van onze opdrachtgevers, bespreken we de uitslag samen met de opdrachtgever..

Start bij Akkodis

We zijn een match! Gefeliciteerd en welkom bij de club. De contracten worden bij ons op kantoor getekend, zodat jij ook gelijk kennis kan maken met jouw Talent Manager.

Persoonlijke begeleiding

Gedurende het traineeship word jij intensief begeleidt door jouw Talent Manager. Samen kijken jullie naar jouw doelen, jouw talenten en word je volop uitgedaagd jouw comfortzone te verbreden. Daarnaast volg je tezamen met medetrainees gedurende een jaar een persoonlijk ontwikkeltraject.

Training en cursus

Naast persoonlijke training en begeleiding, krijg je van ons vakinhoudelijke trainingen en opleidingen, zodat jij alle opgedane kennis gelijk in de praktijk kan brengen tijdens jouw opdracht.

Andere recruiters aan het werk

Akkodis Academy keek anders naar mij en nu kijk ik anders naar mijn carrière!