Business & IT

Analytici met gevoel voor logica en technologische veranderingen.

Business & IT traineeship

Je hebt een kritische, analytische en creatieve geest. Voor systemen, processen en code deins jij niet terug. Als nieuwe IT-ster aan het firmament kan de wereld kan jouw talenten goed gebruiken. De technologische veranderingen, digitalisering en informatisering zijn van grote invloed op werkend Nederland. De nieuwe wereld van werk vraagt om flexibel talent dat niet bang is voor verandering. Akkodis Academy werkt met het talent van de toekomst, heeft kennis van zowel de publieke als private sector en verbind je met de versterking die je nodig hebt.

Nauwkeurig en analytisch

Je wilt systemen begrijpen, doorgronden en zelf bouwen.

Je krijgt een kick van code

Je krijgt een kick van hoe code de wereld in beweging kan zetten.

Vertaalt ideeën zo naar code

Je bouwt zelfs in je slaap nog websites.

Openstaande vacatures2

Ben jij onze held van morgen?

Bij Akkodis Academy zijn we altijd op zoek naar talent die bij een van onze klanten of,
waarom niet, gewoon bij ons komen werken.

Hoe wij te werk gaan

Solliciteren – kort telefonisch interview

Toffe vacature gezien of gewoon benieuwd of jij bij ons past? Na ontvangst van jouw sollicitatie, volgt er een telefonisch contactmoment, zodat we elkaar vast kunnen leren kennen.

Eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek zijn wij uiteraard benieuwd wie jij bent, wat jouw persoonlijke ambities zijn en waarom jij een traineeship wil volgen. Er is voldoende ruimte voor jou om al jouw vragen aan ons te stellen.

Assessmentgesprek

Na het eerste gesprek vragen wij jou een aantal assessments te maken. Geen zorgen, dit vertelt ons enkel iets over jouw capaciteit en persoonlijke voorkeuren. Solliciteer jij op een vacature bij één van onze opdrachtgevers, bespreken we de uitslag samen met de opdrachtgever..

Start bij Akkodis

We zijn een match! Gefeliciteerd en welkom bij de club. De contracten worden bij ons op kantoor getekend, zodat jij ook gelijk kennis kan maken met jouw Talent Manager.

Persoonlijke begeleiding

Gedurende het traineeship word jij intensief begeleidt door jouw Talent Manager. Samen kijken jullie naar jouw doelen, jouw talenten en word je volop uitgedaagd jouw comfortzone te verbreden. Daarnaast volg je tezamen met medetrainees gedurende een jaar een persoonlijk ontwikkeltraject.

Training en cursus

Naast persoonlijke training en begeleiding, krijg je van ons vakinhoudelijke trainingen en opleidingen, zodat jij alle opgedane kennis gelijk in de praktijk kan brengen tijdens jouw opdracht.

Andere analytici aan het werk

Mijn rol is bescheiden, maar ik hoop vanuit mijn vindingrijkheid en kennis waarde toe te voegen aan het grote geheel.