Ontdek de beste versie van jezelf

De wereld heeft nieuwe helden nodig

Een veranderende wereld vraagt om flexibele denkers. Mensen die het net even anders aanpakken. Die tegen de status quo durven aan te schoppen en blijven kijken hoe het beter kan. Daarom kijken we niet zozeer naar je CV of waar je precies voor gestudeerd hebt, maar vooral naar wie je bent en wat je met je toekomst wil. Je persoonlijke ambitie, denkstijl, leervermogen en motivatie. Daar gaan we mee aan de slag.

Persoonlijke ontwikkeling

Door te blijven investeren in jouw ontwikkeling, maak jij jezelf future proof. Dit is vandaag de dag niet meer weg te denken in de moderne wereld waar wij in leven. Met jouw frisse blik en out-of-the-box ideeën versterk jij jouw innovatiekracht. Jou hierbij helpen, is precies waar wij in excelleren. Samen met jouw Talent Manager ga je aan de slag met jouw persoonlijke doelstellingen, zodat jij jezelf nog beter leert kennen en we samen die comfortzone zoveel mogelijk verbreden.

Ontdek onze traineeships

Business & IT

Analytici met gevoel voor logica en technologische veranderingen.

Informatiemanagement

Legendarische organisatoren met een ferme grip op data.

Engineering

Probleemoplossers die ideeën omzetten in technische creaties.

RPA

Innovators die de complexiteit van digitale transformatie
en procesoptimalisatie in de vingers hebben.

Sales

Fanatiekelingen met passie voor netwerken en commerciële doelen behalen.

Recruitment

Verbinders tussen talent en organisaties met krachtige gespreksvoering skills.

Hoe wij te werk gaan

Solliciteren – kort telefonisch interview

Toffe vacature gezien of gewoon benieuwd of jij bij ons past? Na ontvangst van jouw sollicitatie, volgt er een telefonisch contactmoment, zodat we elkaar vast kunnen leren kennen.

Eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek zijn wij uiteraard benieuwd wie jij bent, wat jouw persoonlijke ambities zijn en waarom jij een traineeship wil volgen. Er is voldoende ruimte voor jou om al jouw vragen aan ons te stellen.

Assessmentgesprek

Na het eerste gesprek vragen wij jou een aantal assessments te maken. Geen zorgen, dit vertelt ons enkel iets over jouw capaciteit en persoonlijke voorkeuren. Solliciteer jij op een vacature bij één van onze opdrachtgevers, dan bespreken we de resultaten samen met jou en de opdrachtgever.

Start bij Akkodis

We zijn een match! Gefeliciteerd en welkom bij de club. De contracten worden bij ons op kantoor getekend, zodat jij ook gelijk kennis kan maken met jouw Talent Manager.

Persoonlijke begeleiding

Gedurende het traineeship word jij intensief begeleid door jouw Talent Manager. Samen kijken jullie naar jouw doelen, jouw talenten en word je volop uitgedaagd jouw comfortzone te verbreden. Daarnaast volg je tezamen met medetrainees gedurende een jaar een persoonlijk ontwikkeltraject.

Training en cursus

Naast persoonlijke training en begeleiding, krijg je van ons vakinhoudelijke trainingen en opleidingen, zodat jij alle opgedane kennis gelijk in de praktijk kan brengen tijdens jouw opdracht.

Succesverhalen van onze helden

Akkodis Academy heeft haar belofte 100% waargemaakt. De ideale kickstart van mijn carrière

Ben jij onze held van morgen?

Bij Akkodis Academy zijn we altijd op zoek naar talent die bij een van onze klanten of,
waarom niet, gewoon bij ons komen werken.