Breng jouw team naar een hoger niveau

Ontwikkel jouzelf
en jouw team

Jouw team is de sleutel van het succes van de organisatie. Daarom is het belangrijk dat zij zich blijven ontwikkelen. Niet alleen voor een toekomstbestendige organisatie, maar ook voor het werkgeluk van de medewerkers. Of het nou gaat om een individueel coaching traject, een teamtraining, het bijschaven van de vakinhoudelijke kennis of een volledig omscholingstraject. Onze trainers, coaches en adviseurs zijn er voor jou en jouw organisatie om uitdagingen die jou bezig houden met beide handen aan te pakken.

Vakkundige begeleiding

Ervaren trainers, coaches en adviseurs

Altijd een oplossing op maat

Een oplossing die past bij jouw persoonlijke vraagstuk

Gespecialiseerd

Gespecialiseerd in soft skills trainingen en vakinhoudelijke opleidingen

Vakinhoudelijke opleiding

Ieder z’n vak en om jouw vak goed uit te kunnen oefenen, heb je nou eenmaal kennis nodig. In deze snel veranderende wereld, verandert ook de kennis snel. Immers, wat jij op school hebt geleerd, kan morgen alweer achterhaald zijn. Welke opleiding heeft een medewerker nodig om goed in zijn vak te zijn en te blijven of om zich verder te ontwikkelen. Door slimme samenwerkingen met onze opleidingspartners selecteren en faciliteren wij vakinhoudelijke opleidingen.

Ontwikkeling voor jou en jouw team

Een sterk team ontstaat nou eenmaal niet vanzelf. Gelukkig kan je hier wel aan bouwen. Of het nou gaat om elkaar beter te leren kennen, elkaars talenten en valkuilen te (h)erkennen of het geven en ontvangen van feedback. Onze coaches en trainers hebben al veel teams helpen bouwen! Wij vinden het belangrijk om aan te sluiten bij de doelgroep en de leerbehoefte. Het is daarom dat wij voor teamtrainingen altijd voor een voorstel op maat gaan.

Coaching & assessments

Iedereen zou de kans moeten krijgen zich op individueel niveau te blijven ontwikkelen. Onze individuele coachsessies bieden praktische handvatten om nieuwe inzichten te krijgen in voorkeuren, drijfveren en sterke punten. Het assessment is de basis om met elkaar in gesprek te gaan, het geeft nieuwe inzichten en bevestigt gedragspatronen. Wie zijn eigen kwaliteiten inzichtelijk en zichtbaar kan maken ontwikkelt zichzelf tot onderscheidend merk en persoonlijkheid.

Op welke gebied kunnen we jouw organisatie verder helpen?

Bel ons direct via 033 – 460 00 20 of vul het contactformulier in.

Blog

“Akkodis Academy verzorgde de volledige werving en begeleiding van nieuw talent binnen onze organisatie”

“Door de automatisering van onze processen hebben onze medewerkers nu meer tijd voor de inhoud van hun werk”