“Na twee weken startte ik met mijn eerste opdracht als Informatieadviseur, meteen al op hoog niveau.”

Delen:
Emma is na haar master in Criminologie aan de slag gegaan als trainee Informatiemanagement en werkt momenteel als adviseur binnen de overheid. Dankzij het traineeship heeft ze al in verschillende keukens mogen meekijken.

Kun je vertellen over jouw ervaringen als trainee Informatiemanagement

“De start van het traineeship vond ik best spannend omdat ik met nul ervaring begon. Na twee weken startte ik met mijn eerste opdracht als Informatieadviseur, meteen al op hoog niveau. Door de juiste begeleiding mocht ik op dezelfde plek blijven maar toch begon het te kriebelen. Ik wilde graag in meer keukens kijken, na goede gesprekken met mijn Akkodis talentmanager kwamen we tot een besluit.

Waar ben je op dit moment mee bezig?

Nu werk ik aan een nieuw project voor het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport als adviseur Hotspot archivering COVID-19. Er zijn een aantal regels opgesteld om zaken te archiveren omtrent de huidige situatie. Ik ben verantwoordelijk voor het veilig stellen van alle informatie, van alledaagse communicatie tot aan belangrijke adviesrapporten. Daarnaast ondersteunen we collega’s die vertrekken om informatie op een veilige manier te waarborgen.

Waarom zou jij een Akkodis traineeship aanraden?

Door het traineeship heb ik de eerste stap in mijn carrière gezet. Het totale plaatje klopt gewoon, ook op persoonlijk vlak is het traineeship bij Akkodis zeer waardevol. Er wordt op elk vlak met mij meegedacht, ook hoe het is om je plek te vinden in een organisatie met de huidige digitale wereld. Het Akkodis traineeship is voor mij een open deur waar ik word klaargestoomd voor een rol die echt bij mij past.

Ben jij onze held van morgen?

Of je nu je hele carrière al voor jezelf hebt uitgestippeld, of juist nog op zoek bent naar wat je wilt:
ons doel is samen met jou te onderzoeken wat bij jou past.