Spring Professional verzorgt de start van het Integrand weekend

Delen:

Op 23 februari verzorgde Spring Professional de start van het Integrand weekend. In dit weekend nam het oude bestuur afscheid en werd het nieuwe bestuur klaargestoomd voor het nieuwe bestuursjaar van Integrand. Integrand is in 1980 opgericht met als doel de overstap naar het bedrijfsleven gemakkelijker te maken voor academische studenten. Sindsdien slaat Integrand de brug tussen studenten en het bedrijfsleven. Met inmiddels vestigingen in alle twaalf universiteitssteden en zijn zij als stichting uitgegroeid tot de grootste academische stagebemiddelaar van Nederland.

Tijdens deze dag heeft Spring 120 enthousiaste en ambitieuze bestuursleden van Integrand mogen ontvangen in Leusden en een flink aantal interactieve workshops georganiseerd. Bekijk de video voor een impressie van deze super gave en inspirerende dag!

Ben jij onze held van morgen?

Of je nu je hele carrière al voor jezelf hebt uitgestippeld, of juist nog op zoek bent naar wat je wilt:
ons doel is samen met jou te onderzoeken wat bij jou past.