The Information Legend Battle 2018

Delen:

4 vragen, 1 winnaar…

Julia en Leon hebben afgelopen maand meegedaan aan de Information Legend Battle 2018. Zij kregen vier vragen voorgeschoteld gerelateerd aan het Traineeship Informatiemanagement wat zij allebei volgen. Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de overheid? Test jouw kennis door de video te bekijken en de vragen te beantwoorden.

Interessante onderwerpen?

En? Hoeveel vragen had je goed?

Bij de overheid verandert momenteel erg veel door de digitalisatie van informatiestromen. Jij kan hier als adviseur een belangrijke bijdrage aan leveren. Het op de hoogte blijven van de actuele wet- en regelgeving is hier erg belangrijk, wanneer informatiestromen moeten worden geanalyseerd en ook moeten worden gestructureerd. Een pittige klus!

Vind je dit interessante onderwerpen? Bekijk dan eens onze vacature voor het Traineeship Informatiemanagement. Je mag ook altijd even bellen als je meer wilt weten over het vakgebied. Je kan ons bereiken via 033 460 00 20.

Ben jij onze held van morgen?

Of je nu je hele carrière al voor jezelf hebt uitgestippeld, of juist nog op zoek bent naar wat je wilt:
ons doel is samen met jou te onderzoeken wat bij jou past.