Whitepaper Safely back to work

Delen:

Bedrijven en organisaties binnen en buiten Nederland voelen de grote gevolgen van de coronacrisis. Wereldwijd hebben regeringen economische ondersteuningsmaatregelen opgezet om zowel bedrijven als werknemers te helpen. Talloze initiatieven over de hele wereld zijn gestart om de gevolgen van de crisis aan te pakken.

Samen met Randstad en Manpower Group heeft de Adecco Group wereldwijd de krachten gebundeld. Als onderdeel van de Adecco Group hebben we als gezamenlijk doel bedrijven en werknemers goed voor te bereiden op “het nieuwe normaal” en iedereen uiteindelijk weer veilig aan het werk te krijgen, waar ook ter wereld. Benieuwd hoe we dat aanpakken?

Lees de whitepaper ‘Safely back to work in the new normal’.

Meer weten over deze samenwerking van de drie toonaangevende hr-dienstverleners?
Lees de open brief van de CEO’s.

Ben jij onze held van morgen?

Of je nu je hele carrière al voor jezelf hebt uitgestippeld, of juist nog op zoek bent naar wat je wilt:
ons doel is samen met jou te onderzoeken wat bij jou past.