De naam is veranderd, het DNA blijft hetzelfde

Delen:

“What’s in a name? That which we call a rose, by any other name would smell as sweet.” – een bekende uitspraak uit Shakespeare’s Romeo and Juliet. Oftewel; het doet ertoe wat je bent, niet wat je naam is.

En dit gaat ook op voor de nieuwe naam van het toenmalige Spring Professional te Leusden. Vanaf 1 november 2020 dragen wij officieel de naam Akkodis Academy. Akkodis is hét brand binnen The Adecco Group voor de convergerende wereld van IT en Engineering en loopt voorop in de Smart Industry. Akkodis levert sectoroverschrijdende IT- en digitale engineering-expertise om te versnellen, innoveren en digitaliseren. Door het uniek serviceaanbod van Tech Consulting, Tech Talent Services en Tech Academy, maakt Akkodis deze digitale transformatie mogelijk en helpt bedrijven en overheden om vooruit te komen, op te schalen en te presteren.

Als onderdeel van Akkodis hebben wij nog immer de ambitie om dé talentontwikkelaar te zijn voor jong talent. Op deze manier kunnen wij onze krachten bundelen en onze klanten, consultants en trainees een brede dienstverlening bieden.

Passend bij de toekomstambities

Los van het feit dat door de rebranding van Spring Professional naar Akkodis Academy meer mogelijkheden voor onze talenten en partners zijn ontstaan, is er vrijwel niks veranderd. Ons DNA is hetzelfde. Maar, we zouden onszelf niet zijn als we niet nóg gespecialiseerder voor de dag zijn gekomen. Waar we bij Spring Professional keken naar de professional voor een traineeship gedurende twee jaren, biedt de rebranding meer mogelijkheden

Samen met onze klanten, consultants en trainees kunnen we verder kijken. De mogelijkheid bestaat nog steeds om na de twee jaren bij één van onze partners in dienst te treden, maar hoe gaaf is het dat er een mogelijkheid bestaat om door te stromen naar Akkodis. Plus, je kunt gedurende je traineeship terugvallen op senior consultants bij Akkodis waardoor je expertise sneller groeit en we klanten beter kunnen bedienen.

New ways of working; digital first

De snel veranderende wereld vraagt nog steeds om jong talent die out-of-the-box kunnen denken en met innovatieve oplossingen kunnen komen. De digitale transformatie zit in een stroomversnelling en we leven met z’n allen in boeiende tijden. Veel organisaties kampen met het vraagstuk hoe jong talent aan hun organisatie te binden en te blijven boeien. Spring Professional was en Akkodis Academy is het antwoord op deze vraag.

Organisaties kunnen zich blijven richten op hun core-business en consultants en trainees blijven de mogelijkheid krijgen zich te ontwikkelen op persoonlijk vlak, maar ook wordt er voldoende aandacht besteedt aan vakinhoudelijke opleidingen.

Wij blijven een enthousiaste club mensen die energie haalt uit het maken van dé perfecte match, het begeleiden van trainees, het adviseren van organisaties en die elke dag alles uit de kast halen om verschil te blijven maken. Niet omdat wij zo uniek zijn, maar omdat wij zijn wie wij zijn!

Ben jij onze held van morgen?

Of je nu je hele carrière al voor jezelf hebt uitgestippeld, of juist nog op zoek bent naar wat je wilt:
ons doel is samen met jou te onderzoeken wat bij jou past.