Junior IT Consultant Robotic Process Automation

Delen:

Klinkt het voor jou als een gave uitdaging om op projectbasis verschillende organisaties te gaan helpen op het gebied van procesoptimalisatie? En krijg jij energie van een analytische uitdaging op het gebied van IT? Als Junior IT Consultant in Robotic Process Automation (RPA) ga jij volledig in de wereld van procesautomatisering en softbots duiken. Jij wordt dé expert op het gebied van RPA, zowel op het gebied van consultancy als op technisch vlak!

Wie zijn wij en wat is RPA?  

Wij als Akkodis Academy ondersteunen onze klanten in hun werkzaamheden door talent bij hen in te zetten in verschillende vakgebieden. En jij kan jouw steentje, bij onze klanten, bij gaan dragen in het vakgebied RPA! Als Junior IT Consultant word jij onderdeel van het RPA team. Dit is een gezellig en ambitieus team dat is opgezet om een cruciale service aan onze klanten te bieden, namelijk het implementeren van RPA!

In de kern omvat RPA het automatiseren van repeterende werkprocessen.De zogenoemde softbots die deze automatiseringsprocessen uitvoeren nemen repeterend, tijdrovend werk van werknemers bij onze klanten over. Dit levert hen ontzettend veel voordelen op. Denk aan het verlagen van werkdruk en kosten, het vormgeven van een snellere, foutloze dienstverlening, en het optimaliseren van de kwaliteit van organisatieprocessen. En jij kan hier cruciaal in gaan bijdragen!

Wat ga je doen als Junior IT Consultant RPA?

Samengevat liggen er zowel intern bij ons als bij onze klanten gave projecten op de plank. Mede omdat het RPA team relatief nieuw is ga jij dan ook veel verantwoordelijkheid hierin krijgen! We bieden je de mogelijkheid om in alle fases van projecten betrokken te zijn en om hier op strategisch vlak over mee te denken. Ook op internationale schaal ligt er al een hoop moois op de planning, dus genoeg mogelijkheid om een hoop interessante uitdagingen in de toekomst bij ons aan te gaan!  

Je werkt nauw samen met het RPA team en je wordt van A t/m Z meegenomen in de implementatieprocessen, bij onze klanten. Jouw verantwoordelijkheid ligt o.a. in het maken van de softbots, die de repeterende werkzaamheden gaan uitvoeren. De tool die ingezet wordt om dit te realiserenis UiPath. UiPath is een gebruiksvriendelijk programma én een hele mooie bouwsteen om ook door te groeien naar kennis op het gebied van Artificial Intelligence en Machine Learning. Deze expertise is cruciaal, dus je zal een volledig traject aan cursussen krijgen om dit allemaal te gaan leren. Jouw analytische kracht kan jij hier perfect in kwijt!

Naast jouw analytische kant ga je ook vol jouw strategische, sociale kant gebruiken in dit werk. Want in de dienstverlening, die wij onze klanten bieden, vinden wij het heel belangrijk dat zij een optimale ervaring beleven.Het doel is dat ze ons vertrouwen, als sparringpartner zien en dat we op professionele wijze goed advies weten te geven. Hier zet jij je graag voor in en voel jij je bij thuis!

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende functie in een behulpzaam en ambitieus team met een 40-urige werkweek en bijpassende arbeidsvoorwaarden
  • Investeringen in jouw groei door middel van een volledig verzorgd opleidingstraject incl. gecertificeerde trainingen en cursussen
  • Je komt te werken in een omgeving waar je de kans krijgt om specialist te worden in Robotic Process Automation, Artificial Intelligence en Machine Learning. Laat je niet tegenhouden als je hier nog geen ervaring in hebt, want wij bieden juist dé opstap om te groeien hierin
  • Je wordt onderdeel van een informele, internationale organisatie waar gave (door)groeimogelijkheden liggen

Wat vragen wij van jou?

  • Het meest belangrijke is dat je minimaal eenHBO/WO opleidingsachtergrond hebt en de juiste drijfveren en motivatie
  • Als je vakinhoudelijke kennis hebt dan omarmen we dit zeker, maar het is geen harde vereiste 
  • Je krijgt er energie van om analytische vraagstukken uit te pluizen en hiermee te puzzelen Dat in combinatie met jouw strategische blik en sociale aard maakt deze rol perfect voor jou!

Enthousiast geworden?

Bij enthousiasme, wacht niet en solliciteer direct! Wil je eerst meer informatie? Geen probleem; neem dan contact op met Rosanne (06-13 67 64 53) of Suzanne (06-28 17 10 31). Mailen mag natuurlijk ook. Dit kan naar rosanne.bauer@akkodisgroup.com. Weet jij ons te overtuigen van je enthousiasme, dan nodigen wij je graag uit voor een (digitale) kop koffie!

Ben jij onze held van morgen?

Of je nu je hele carrière al voor jezelf hebt uitgestippeld, of juist nog op zoek bent naar wat je wilt:
ons doel is samen met jou te onderzoeken wat bij jou past.